50% DO ISTRAKA ZALIHA

TurboCharge®

SNAŽNA I LAGANA PROFESIONALNA BUŠILICA ČEKIĆ 2 U 1 + SET ALATA OD 77 DIJELA (BESPLATNO)

Vrlo snažan motor bez četkica od 1200 W, podesiva spojka s čekićem, pneumatski čekić i funkcija odvijača

Ponuda ističe...

Danas je TurboCharge®  vaš za samo 79 € 

umjesto 158 €

  Ispunite narudžbenicu

  Ispunite neobvezujući obrazac i operater će vas odmah kontaktirati kako bi potvrdio vaše podatke i odgovorio na vaša pitanja.

  Snažna bušilica/odvijač koja omogućuje rad bez zamora zahvaljujući dugotrajnom motoru i bateriji. Jednostavan i lagan za korištenje, spreman je za bušenje betona, cigle, metala i plastike bilo koje debljine.

  Super set s etuijem koji možete ponijeti svugdje sa sobom kako biste olakšali svaki posao kod kuće ili na otvorenom, provjereni i kvalitetni dodaci.

  Motor bez četkica od 1200 W osigurava maksimalne performanse bez prekida, a inovativna tehnologija TurboCharge® sprječava probleme s pregrijavanjem i omogućuje vam rad do 14 sati u komadu.

  Podesiva spojka u 18 razina za detaljniji rad, protuklizna ergonomska ručka i LED svjetlo koje omogućuje rad i na najtamnijim mjestima uz maksimalnu preciznost.

  Što TurboCharge® čini tako posebnim?

  Kako naručujete?

  Ispunite narudžbenicu svojim podacima.

  Pozvat ćemo vas u roku od sat vremena kako bismo potvrdili detalje.

  Pričekajte 24/48 sati za dostavu.

  Plaćajte sigurno po primitku.

  Recenzije kupaca:

  Mark S.
  Mark S.
  Kupljen 27.02.24
  Leggi Tutto
  Stvarno super proizvod po super cijeni. Mali, ali u isto vrijeme moćan, bušenje je stvarno dobro i čisto. Stiglo za kratko vrijeme. Savjetovati
  Alexander M.
  Alexander M.
  Kupljen 29.04.24
  Leggi Tutto
  Nisam stručnjak ali moram reći da sam zadovoljan, trebao mi je za mali posao održavanja kuće. Po mom mišljenju dobro, preporučujem. Nadam se da će potrajati tijekom vremena. Hvala vam...
  Tommy B.
  Tommy B.
  Kupljen 10.05.24
  Leggi Tutto
  Njime sam bušio kapiju i moram reći da je fantastičan, dobra bušilica, lagana i moćna, ne grije se i zahvaljujući LED diodi je vrlo precizna i na najtamnijim mjestima.
  Precedente
  Successivo

  DOK TRAJU ZALIHE

  Danas je TurboCharge®  vaš za samo 79 € 

  umjesto 158 €

  Ponuda ističe...

   Ispunite narudžbenicu

   Ispunite obrazac bez obveze i operater će vas odmah kontaktirati kako bi potvrdio vaše podatke i odgovorio na vaša pitanja.

   Jamstvo je 2 godine. Sačuvajte dokaz o kupnji koji će vam biti poslan s pošiljkom i pohranite ga na mjesto gdje se ne može oštetiti.

   Ovaj je proizvod dostupan samo online na ovoj stranici. Čuvajte se mogućih prijevara izvan ove stranice.

   Dostava obično traje 1-2 radna dana.

   Naravno. Kako bismo svojim kupcima pružili veću sigurnost, nudimo mogućnost plaćanja pouzećem direktno kuriru prilikom dostave pošiljke.

   Naravno, u pošiljci ćete pronaći list sa svim uputama i brojevima za traženje pomoći i povrata.

   TurboCharge®

   Copyright © 2024 TurboCharge®

   Via laguna 12, Venezia (VE) p.iva IT06151535501

   [email protected]

   This site is not a part of Facebook website or Facebook Inc. Additionally. This site is NOT endorsed by FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc.

   Članci, priče i recenzije koje su opisane na ovom web mjestu predstavljaju “advertorial/oglašavanje”, stoga informacije koje su navedene služe samo kao svrhu informiranja kako bi se razumio potencijal (koji ipak uvijek ostaje uvjetan) onoga što je opisano na sljedećoj stranici (na koju se dolazi klikom na linkove u različitim člancima) ili u iframe formi (skripte ugrađene na našoj web stranici koje omogućuju narudžbu proizvoda ili usluge izravno na samoj stranici).