PONUDA AKTIVIRANA PLAĆANJE PRI DOSTAVI BRZI KURIR

Thermo® 2.0 

Jedini 3 u 1 konvektor koji štedi energiju, toplo/hladno/odvlaživač zraka koji trenutno zagrijava do 90 m², smanjujući troškove računa za 72%. Protiv plijesni i zdrav zrak!

Zahvaljujući novoj tehnologiji thermo-ceramic™, smanjuje vaše troškove računa trošeći samo 0,24 € centi dnevno (manje od 8 € mjesečno) koristeći ga cijeli dan na maksimalnoj snazi.

Poboljšana funkcija odvlaživača za sušenje zraka i više nema smrdljive plijesni na zidovima i namještaju. Od danas možete imati zdrav zrak u cijelom domu samo jednim klikom!

Je li vrijeme za smanjenje potrošnje plina s obzirom na visoke račune? Danas to možete učiniti zagrijavanjem svog doma energetski štedljivim (A+++) inteligentnim električnim toplo/hladnim konvektorom.

Thermo® usvaja novu termo-keramičku tehnologiju u kombinaciji sa Smart™ termostatom koji sam regulira toplinu i potrošnju.

PONUDA AKTIVIRANA -70% POPUSTA

Zadnji komadi dostupni uz 70% popusta

S obzirom na brojne upite, ponuda je skoro rasprodana, požurite ispuniti obrazac prije isteka!

NE PROPUSTITE OVU PRILIKU

Naručite ga sada i dobit ćete ga na kućnu adresu za 1-2 dana za samo

89€

umjesto 219,97€ 

UKLJUČENO:
 • Daljinski upravljač
 • Digitalni termostat
 • Hepa® filter
 • Nosači za pričvršćivanje
 • Električni kabel sa utičnicom 220V
 • Ilustrativni priručnik s uputama
 

  Ispuni obrazac za naručivanje

  ⚠️Preostalo 5 komada na skladištu!⚠️

  Kontaktirat ćemo Vas što je prije moguće kako bismo potvrdili Vašu narudžbu. Dobit ćete ga u svoj dom unutar 1-2 radna dana od vašeg poziva.

   

  Smanjuje plijesan za 90% u 48 sati

  Snažna funkcija odvlaživača za prostorije s tvrdokornom plijesni na zidovima i namještaju. Možete učiniti zrak u svom domu trajno suhim i zdravim za dobrobit vas i vaše djece!

   

  Zagrijte svoje prostorije uz potrošnju 72% manje

  Cijeli sustav je samoreguliran pomoću Smart™ inteligentnog termostata koji regulira potrošnju i toplinu ovisno o okolišu koji se grije, sve automatski i super učinkovito, drastično smanjujući troškove energije.

   

  Zagrije vaš dom i prostorije do 90 m² u samo nekoliko minuta

  Nova termo-keramička tehnologija koju je usvojio Thermo® razvija trenutnu toplinu koja je sposobna zagrijati čak i vrlo hladna okruženja u samo nekoliko minuta uz minimalnu potrošnju.

   

  Aktivirajte ga i programirajte čak i na daljinu

  Thermo®, osim načina rada zaslona osjetljivog na dodir, opremljen je praktičnim daljinskim upravljačem. Možete kreirati programe i tajmere, uključiti i isključiti dok se udobno opuštate na sofi.

   

  Pametan i tih čak i noću

  Zahvaljujući noćnom programu, Thermo® će se automatski prebaciti na način rada od 0 decibela, jamčeći potpunu tišinu dok nastavlja grijati kuću.

  PONUDA AKTIVIRANA -70% POPUSTA

  PROSJEČNA OCJENA NA 12874 KUPNJE- 4.8/5
  4.5/5

  EVO ŠTO NEKI OD NAŠIH KLIJENATA KAŽU:

  Vladimir G.

  ✅Potvrđena kupnja na 23/10/2023

  5/5

  Htio sam alternativu plinu jer su računi neisplativi i vjerovao sam ovoj grijalici, nisam pogriješio! Radi odlično i zagrije cijelu kuću za manje od 30 minuta. Djelovanje protiv plijesni je izvrsno. U nekoliko sati sam osušio ured u kojem radim koji je imao tvrdokorne mrlje od plijesni. Naručio sam još jedan za moju mamu s obzirom na ovu povoljnu cijenu! Savjetovano

  Alex B.

  ✅Potvrđena kupnja na 13/09/2023

  5/5

  Ja sam inženjer elektrotehnike i čuo sam za ovu tehnologiju uštede energije i želio sam je isprobati. Moram reći da radi jako dobro i očekujem da ću ove godine potrošiti vrlo malo za grijanje kuće. Uopće neću paliti radijatore! Glasajte 10!

  Ana G.

  ✅Potvrđena kupnja na 25/09/2023

  5/5

  Nevjerojatno, nema potrebe za rupama ili čudnim cijevima u zidu. Savršeno suši zidove na kojima se stvorila plijesan. Odlučio sam ga koristiti na zemlji i moram potvrditi da radi dobro i da se jako i odmah zagrijava. Super preporučeno.

   

  Današnja ponuda u 89€ uključuje:

  AKTIVNA PONUDA PLAĆANJE POUZETOM

  NE PROPUSTITE OVU PRILIKU

  Naručite ga sada i primite ga kod kuće za 1-2 dana samo za

  89€

  + GOTOVINOM PO ISPORUCI
  Umjesto 219,97€ 
  Zadnji komadi dostupni uz 70% popusta

   Ispuni obrazac za naručivanje

   ⚠️Preostalo 5 komada na skladištu!⚠️

   Kontaktirat ćemo Vas što je prije moguće kako bismo potvrdili Vašu narudžbu. Dobit ćete ga u svoj dom unutar 1-2 radna dana od vašeg poziva.

   stufa elettrica, riscaldatore, termoconvettore, termoconvettore a muro, riscaldatore risparmio, stufa a risparmio energetico.

   Najčešća pitanja

   Jamstvo je 2 godine. Čuvajte dokaz o kupnji koji će vam biti poslan s paketom i čuvajte ga na mjestu gdje se ne može oštetiti.

   Ovaj je proizvod dostupan samo na mreži putem ove stranice. Budite oprezni s mogućim prijevarama izvan ove stranice.

   Dostava obično traje 1-2 radna dana.

   Svakako. Kako bismo našim kupcima ponudili veću sigurnost, nudimo gotovinu po isporuci za plaćanje izravno kuriru prilikom isporuke paketa.

   Naravno, unutar paketa naći ćete list sa svim informacijama i svim brojevima za traženje pomoći i povrata.

   Thermo® 2.0

   Copyright © 2023 Thermo®

   This site is not a part of Facebook website or Facebook Inc. Additionally. This site is NOT endorsed by FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc.

   Članci, priče i recenzije ispričane na ovoj stranici predstavljaju “reklame/reklame” za koje ono što je objavljeno služi u informativne svrhe samo kako bi ljudi razumjeli potencijal (koji uvijek ostaje uvjet) onoga što je zatim ilustrirano na sljedećoj stranici (koju vi doći klikom na poveznice u raznim člancima) ili u obrascu iframe (skripte ugrađene na našu stranicu i koje vam omogućuju da naručite proizvod ili uslugu izravno na samoj stranici).