FIZETÉS UTÁNVÉTELLEL + GYORS SZÁLLÍTÁS

Thermo® 2.0 

Az egyetlen energiatakarékos 2 az 1-ben fűtő/hűtő konvektor, amely akár 90 m²-t is azonnal fűt és hűt, 72%-kal csökkentve az energiaszámlát.

Az új Thermoceramic™ technológiának köszönhetően az egész napos teljes teljesítményen való működés csökkenti a villanyszámla költségeit, mivel csak 75,04ft/nap (kevesebb mint 2251,2ft/hónap) áramot fogyaszt.

Modern és elegáns kialakítás, kettős használatra nyáron és télen. Kényelmes lábainak köszönhetően falra szerelheti vagy a padlón is használhatja.

Itt az ideje csökkenteni a gázfogyasztást a magas számlák miatt? Ma már megteheti, ha otthonát az energiatakarékos, intelligens elektromos hideg-meleg konvektoros fűtőberendezéssel (A+++) fűti és hűti.

A Thermo® új termokerámia technológiát alkalmaz a Smart™ termosztáttal kombinálva, amely önszabályozza a hőt, az áramlást és a fogyasztást.

A számos kérés miatt az ajánlat már majdnem elfogyott, siess és töltsd ki az űrlapot, mielőtt véget ér!

NE HAGYJA KI EZT A LEHETŐSÉGET!

Rendelje meg most, és 1-2 napon belül megkapja otthonában:

38.997 ft

invece di 117.459 ft 

AZ AJÁNLAT TARTALMAZZA:
 • Távirányító 
 • Digitális termosztát
 • Hepa® szűrő
 • Rögzítő konzolok
 • Elektromos kábel 220V-os aljzattal
 • Szemléltető használati utasítás 

  Töltse ki a megrendelőlapot  A lehető leghamarabb felvesszük Önnel a kapcsolatot a megrendelés megerősítése érdekében. A hívástól számított 1-2 munkanapon belül megkapja otthonában.

   

  Úgy fűti és hűti a szobákat, hogy közben 72%-kal kevesebb áramot fogyaszt

  Az egész rendszert a Smart™ intelligens termosztát önszabályozza, amely a fogyasztást és a fűtést a fűteni vagy hűteni kívánt helyiségnek megfelelően állítja be, mindezt automatikusan és szuperhatékonyan, drasztikusan csökkentve az energiaköltségeket.

   

  Percek alatt fűti és hűti a lakásokat és helyiségeket 90 m²-ig

  A Thermo® által alkalmazott új Thermo-kerámia technológia azonnali hőt fejleszt, amely néhány perc alatt és a lehető legalacsonyabb fogyasztás mellett még a nagyon párás környezetet is képes felmelegíteni és lehűteni.

   

  Aktiválja és programozza akár távolról is a távirányítóval

  A Thermo® az érintőkijelzős üzemmódok mellett egy kényelmes távirányítóval is rendelkezik. A kanapé kényelméből programokat és időzítőket hozhat létre, be- és kikapcsolhatja, valamint beállíthatja a hőmérsékletet.

   

  Intelligens és csendes még éjszaka is

  Az éjszakai programnak köszönhetően a Thermo® automatikusan 0 decibeles üzemmódba kapcsol, így teljes csendet biztosít, miközben továbbra is fűti vagy hűti a házat anélkül, hogy megzavarná az alvást.

  ÁTLAGOS ÉRTÉKELÉS 12874 VÁSÁRLÁSBÓL - 4.8/5
  4.5/5

  ITT VAN, AMIT NÉHÁNY ÜGYFELÜNK MOND:

  Paul G.

  ✅Vásárlás Ellenőrzött 23/10/2023

  5/5

  Alternatívát akartam a gázzal szemben, mivel a számlák felháborítóak, és bíztam ebben a fűtőberendezésben, nem tévedtem! Nagyszerűen működik, és kevesebb mint 30 perc alatt felmelegíti az egész házat. Alig várom, hogy idén nyáron újra használhassam hűtésre! Rendeltem még egyet anyukámnak, tekintettel erre az akciós árra! Ajánlott

  Andrey B.

  ✅Vásárlás Ellenőrzött 13/02/2024

  5/5

  Villamosmérnök vagyok, hallottam erről az energiatakarékos technológiáról, és ki akartam próbálni. Azt kell mondanom, hogy nagyon jól működik, és arra számítok, hogy idén nagyon keveset fogok fogyasztani a házam fűtésére és hűtésére. A radiátorokat és a régi légkondicionálómat szerintem egyáltalán nem fogom bekapcsolni! 10-es osztályzat!

  Ana G.

  ✅Vásárlás Ellenőrzött 25/03/2024

  5/5

  Csodálatos, nincs szükség lyukakra vagy furcsa csövekre a falban. Úgy döntöttem, hogy a padlón használom, és meg kell erősítenem, hogy jól működik és nagyon gyorsan felmelegszik. Szuper ajánlott.

   

  A mai ajánlat 38.997 ft tartalmazza:

  A számos kérés miatt az ajánlat már majdnem elfogyott, siess és töltsd ki az űrlapot, mielőtt véget ér!

  NE HAGYJA KI EZT A LEHETŐSÉGET!

  Rendelje meg most, és 1-2 napon belül megkapja otthonában:

  38.997 ft

  invece di 117.459 ft 

   Töltse ki a megrendelőlapot   A lehető leghamarabb felvesszük Önnel a kapcsolatot a megrendelés megerősítése érdekében. A hívástól számított 1-2 munkanapon belül megkapja otthonában.

   stufa elettrica, riscaldatore, termoconvettore, termoconvettore a muro, riscaldatore risparmio, stufa a risparmio energetico.

   Gyakran ismételt kérdések:

   A garancia 2 év. Őrizze meg a vásárlást igazoló bizonylatot, amelyet a csomaggal együtt küldünk Önnek, és tárolja olyan helyen, ahol nem sérülhet meg.

   Ez a termék csak online érhető el ezen az oldalon keresztül. Óvakodjon az esetleges csalásoktól ezen az oldalon kívül.

   A szállítás általában 1-2 munkanapot vesz igénybe.

   Természetesen. Annak érdekében, hogy nagyobb biztonságot nyújtsunk ügyfeleinknek, utánvétes fizetést kínálunk a futárnak közvetlenül a csomag kézbesítésekor.

   Természetesen a csomagban talál egy lapot a segítségkéréshez és a visszatérítéshez szükséges összes utasítással és számmal.

   Copyright © 2023 Thermo®

   This site is not a part of Facebook website or Facebook Inc. Additionally. This site is NOT endorsed by FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc.

   Az ezen az oldalon elbeszélt cikkek, történetek és ismertetők “reklámot/reklámot” jelentenek, így a megadott információk kizárólag tájékoztató jellegűek, annak érdekében, hogy képet adjanak a következő oldalon (amely a különböző cikkekben található linkekre kattintva érhető el) vagy az iframe-formában (az oldalunkra beépített szkriptek, amelyek lehetővé teszik egy termék vagy szolgáltatás megrendelését közvetlenül az oldalon) bemutatott lehetőségekről (amelyek mindig feltételesek).