50%, AMÍG A KÉSZLET TART

Summer Shield®

Élvezze a szabadtéri teret a 3x3 méteres, gyorsan nyitható, könnyen szállítható és garantáltan stabil, ballasztokkal ellátott pavilonnal, hogy minden pillanatot élvezhessen a szabadban.

Egy pillanat alatt szerelje össze, hogy azonnal létrehozza szabadtéri oázisát

Lejáró ajánlat...

Ma a pavilonja

+ Homage a táska

csak 42.917 ft.

helyett  85.837 ft.

  Töltse ki a megrendelőlapot  Töltse ki a kötelezettség nélküli űrlapot, és egy operátor azonnal felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy megerősítse adatait és válaszoljon kérdéseire.
  A szerkezetet úgy tervezték, hogy tartós legyen, ideális teraszok, kertek és szabadtéri rendezvények lebonyolítására. A robusztusságát nemcsak a felhasznált minőség anyagok garantálja, hanem az is, hogy a talajhoz rögzíthető. speciális csapokb>i, így a terület védve van a széltől és az instabilitástól. Ezenkívül a 4 mellékelt előtétnek köszönhetően biztosíthatja, hogy pavilonja minden helyzetben szilárdan rögzítve maradjon.
  A SummerShield® pavilon tökéletes megoldás azok számára, akik a praktikusságot és a gyorsaságot keresik a minőség feláldozása nélkül! Intelligens kialakításának és intuitív felépítésének köszönhetően az Assembly egy szellő. Néhány egyszerű lépésben beállíthatja védett terét, és a legtöbbet hozhatja ki a szabadban töltött pillanatokból.

  Hányszor előfordult már, hogy az egész napot a kertben akartuk tölteni, de a tűző nap vagy az eső lehetősége miatt ez nem volt lehetséges.

  A SummerShield® pavilon szövetének innovatív technológiája ellenáll a nap UV-sugarainak, és nem engedi, hogy az esőből származó víz behatoljon a belsejébe.

  Innovatív, háromlépcsős kialakításunkkal a pavilon összeállítása gyerekjáték lesz. Egyszerűen nyissa ki a keretet, szerelje fel a fedelet és állítsa be a kívánt magasságot. Olyan egyszerű, hogy még egy gyerek is meg tudja csinálni! És ami a legjobb? Nincs szükség felszerelésre. Élvezze a szabadtéri teret stressz nélkül

  Hogyan kell rendelni?

  Töltse ki a megrendelőlapot adataival.
  Egy órán belül visszahívjuk Önt, hogy megerősítsük az adatokat.
  Várjon 24/48 órát a csomag kézbesítésére.
  Csak akkor fizessen biztonságosan, amikor megkapja.

  Mi teszi egyedivé és különlegessé?

  Ügyfélértékelés:

  Luka K.
  Luka K.
  Vásárolt 27/02/24
  Leggi Tutto
  A szabadtéri pavilon felállítása egyszerű volt. Az összeszerelés nagy részét magam is el tudtam végezni. A fő ok, amiért ezt a pavilont választottam, az árnyék volt, és minden szempontból kiválóan teljesít. Az általa biztosított árnyék bőséges, és lehetővé teszi számomra, hogy élvezzem a teraszomat anélkül, hogy aggódnék a napfény miatt.
  Ana N.
  Ana N.
  Vásárolt 21/01/24
  Leggi Tutto
  A pavilon jó minőségű és vízálló. Nagyon könnyű követni az utasításokat. A huzat minősége is nagyon jó. Elégedett vagyok az árral és a zsákokkal. Jól néz ki az udvaromban .
  Marko S.
  Marko S.
  Vásárolt 21/03/24
  Leggi Tutto
  Tetszik, hogy nagy. Tökéletesen illik és illeszkedik a kertembe. Nagyon tetszik a hely, ami benne van, és hogy milyen nagy. Nagyon könnyű használni. Most már élvezhetem a nyarat anélkül, hogy megégnék.
  Precedente
  Successivo

  AMÍG A KÉSZLET TART

  Ma a pavilonja

  + Homage a táska

  csak 42.917 ft.

  helyett  85.837 ft.
  Lejáró ajánlat...

   Töltse ki a megrendelőlapot   Töltse ki a kötelezettség nélküli űrlapot, és egy operátor azonnal felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy megerősítse adatait és válaszoljon kérdéseire.

   Naná, hogy ha nem elégedett, 30 nap áll rendelkezésére, hogy kapcsolatba lépjen velünk, és kérje a termék teljes árának visszatérítését..
   Igen, az ügyfeleink által leggyakrabban használt módszer a biztonságos fizetés a csomag átvételekor.
   A megrendelés visszaigazolásától számított legfeljebb 48 órán belül megkapja a megrendelését..
   Igen, a törvény által előírt 2 év mellett további 2 év garanciát is kap.
   Igen, kitöltheti a megrendelőlapot és várhatja az egyik operátorunk telefonhívását, akitől információt kérhet és megoldhatja az esetleges problémáit..
   Contatti

   Servizio clienti disponibile:
   dal Lunedì al Sabato delle 9 alle 20

   +39 3451401222

   Informazioni

   Genius Spa – Via Lavandaie del B. 193 

   25100 Brescia BS

   P.iva 938655289

   Condizioni di Vendita
   Informativa sulla Privacy
   Politica sui Cookies

   Copyright © 2024 Summer Shield®

   This site is not a part of Facebook website or Facebook Inc. Additionally. This site is NOT endorsed by FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc.

   Az ezen az oldalon elbeszélt cikkek, történetek és ismertetők „reklámot/reklámot” jelentenek, így a megadott információk kizárólag tájékoztató jellegűek, annak érdekében, hogy képet adjanak a következő oldalon (amely a különböző cikkekben található linkekre kattintva érhető el) vagy az iframe-formában (az oldalunkra beépített szkriptek, amelyek lehetővé teszik egy termék vagy szolgáltatás megrendelését közvetlenül az oldalon) bemutatott lehetőségekről (amelyek mindig feltételesek).