50%, AMÍG A KÉSZLET TART

Gisam™

 

Takarítás korlátok nélkül: az akkumulátoros kézi tisztító mindenhová elkíséri Önt! Erővel szedi fel a szennyeződéseket. Autókhoz, padlókhoz és kertekhez

Könnyű tisztítás: a kézi magasnyomású mosó minden felületet ragyogóvá tesz! Vezeték nélküli szabadság: tisztítson mindenhol a nagynyomású mosónkkal

Lejáró ajánlat...

Gisam™ ma az öné

csak 26,173 HTF

52,346 HTF helyett

  Töltse ki a megrendelőlapot  Töltse ki az űrlapot kötelezettség nélkül, és egy operátor azonnal felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy megerősítse adatait és válaszoljon kérdéseire.

  Bárhová szállítható nagynyomású tisztító, amellyel bármit könnyen és vízpazarlás nélkül lemoshat. Egyetlen vödörrel, teljesítményének és különböző fúvókáinak köszönhetően még a kerti téglákról is eltávolítja a szennyeződéseket.

  Minden felületet alaposan megtisztít és zsírtalanít, így autója csillogó és tiszta lesz, amikor csak akarja. Ne pazaroljon több pénzt az autómosóra, a mi magasnyomású mosónk ragyogóvá teszi autóját.

  Innovatív önszívó rendszer, ahol Ön egyszerűen csak egy vödröt használ, a többiről pedig mi gondoskodunk a cégtől közvetlenül szállított teljes készlettel.

   

  Nagyon erős motor 30 bar nyomással a mélyebb tisztításhoz, 2 beépített 21V 2,0Ah akkumulátor, amely hosszú üzemidőt garantál leállás és erőlködés nélkül.

  Miért olyan különleges a Gisam™?

  Hogyan kell rendelni?

  Töltse ki a megrendelőlapot az adataival.

  Egy órán belül visszahívjuk Önt, hogy megerősítsük az adatait.

  A csomag kézbesítésére 24/48 óra áll rendelkezésre.

  Csak akkor fizessen biztonságosan, ha megkapja.

  Ügyfélértékelés:

  Ádám S.
  Ádám S.
  Vásárolt 27/04/24
  Leggi Tutto
  Nagyon elégedett vagyok a vásárlásommal, kipróbáltam és tökéletesen megfelel az igényeimnek: autó, szőnyeg és padlófugák. Gyors szállítás és jól csomagolt csomag egy megbízható eladótól 👍
  Gábor F.
  Gábor F.
  Vásárolt 20/04/24
  Leggi Tutto
  A Gisam 435 PS hordozható magasnyomású mosó kényelmes és funkcionális. A csomag egy táskából áll, amely néhány hasznos tartozékot tartalmaz. A pisztoly műanyagja és kivitelezése jól sikerült. Alkalmas azok számára, akiknek olyan helyeket kell tisztítaniuk, ahol nincs áram, vagy ahol nincs elég hely. Az eladó nagyon komolyan veszi és odafigyel a vásárlói igényekre.
  Alida M.
  Alida M.
  Vásárolt 21/03/24
  Leggi Tutto
  A vízsugár elég erős, én úgy használom, hogy vödörből húzom a vizet, így kényelmes és sokoldalú mind az autón kívüli gyors tisztításhoz, mind a kisebb kültéri területek tisztításának megoldásaként.
  Precedente
  Successivo

  AMÍG A KÉSZLET TART

  Gisam™ ma az öné

  csak 26,173 HTF

  52,346 HTF helyett

  Lejáró ajánlat...

   Töltse ki a megrendelőlapot   Töltse ki az űrlapot kötelezettség nélkül, és egy operátor azonnal felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy megerősítse adatait és válaszoljon kérdéseire.

   A garancia 2 év. Őrizze meg a vásárlást igazoló bizonylatot, amelyet a csomaggal együtt küldünk Önnek, és tárolja olyan helyen, ahol nem sérülhet meg.

   Ez a termék csak online érhető el ezen az oldalon keresztül. Óvakodjon az esetleges csalásoktól ezen az oldalon kívül.

   A szállítás általában 1-2 munkanapot vesz igénybe.

   Természetesen. Annak érdekében, hogy nagyobb biztonságot nyújtsunk ügyfeleinknek, utánvétes fizetést kínálunk, amelyet közvetlenül a futárnak fizethet a csomag kézbesítésekor.

   Természetesen a csomagban talál egy lapot a segítségkéréshez és a visszatérítéshez szükséges összes utasítással és számmal.

   Contact

   Customer service available:

   9 a.m. to 8 p.m. Monday through Saturday

   +34 3451401222

   Information

   Genius Spa – Via Lavandaie del B. 193 

   25100 Brescia BS

   Va t938655289

   Term &  Conditions
   Privacy Policy
   Cookies Policy

   Copyright © 2024 Gisam™

   This site is not a part of Facebook website or Facebook Inc. Additionally. This site is NOT endorsed by FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc.

   Articles, stories, and reviews recounted on this site represent “advertorials/advertorials” so what is reported is for informational purposes only to get a sense of the potential (which always remains conditional, however) of what is then illustrated on the following page (which can be reached by clicking on the links in the various articles) or in the iframe form (scripts embedded on our site and which allow you to place an order for a product or service directly on the site itself).