AMÍG A KÉSZLET TART

EcoPower™

Folyamatos teljesítmény: 3000 W-os EcoPower™ láncfűrész kettős akkumulátorral és gyorstöltéssel. Automatikus kenőrendszer: a penge mindig vágásra kész

Éles és biztonságos: Titán penge a könnyű metszéshez és vágáshoz. Dupla 24 V-os akkumulátor 8 óra folyamatos munkához

Utolsó 5 darab maradt

Az EcoPower™ már elérhető

mindössze 29,999 ft-ért.

helyett 60,999 ft.

  Töltse ki a megrendelőlapot  Töltse ki az űrlapot kötelezettség nélkül, és egy operátor azonnal felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy megerősítse adatait és válaszoljon kérdéseire

  Bármilyen anyag:


  Bármilyen anyagot vág, a keményfától a raklapokon át a PVC-csövekig, maximális pontossággal és erővel. Könnyen használható és nem fárasztja a kart, garantálja a több órás folyamatos munkát.

  Önélező penge 100 000 órányi használatra 🕓

  Automatikus kenőrendszer: az automatikus rendszernek köszönhetően a lánc mindig jól kenhető. Ezzel szemben egyes olcsó láncfűrészeknél kézi kenésre van szükség, ami lelassítja a munkát.

  Megállíthatatlan erő

  3000 W-os motor ágak és rönkök vágásához 30 cm átmérőig 🦾

  Garantálja a tiszta és pontos vágást.

  Kettős akkumulátor a folytonosságért: 

  A kettős 24 V-os 5 Ah-s akkumulátor 8 órányi megszakítás nélküli munkát garantál.

  Miért olyan különleges az EcoPower™?

  Hogyan kell rendelni?

  Töltse ki a megrendelőlapot az adataival.

  Egy órán belül visszahívjuk Önt, hogy megerősítsük az adatait.

  A csomag átvételére 24/48 óra áll rendelkezésére.

  Csak akkor fizessen biztonságosan, ha megkapja.

  Ügyfélértékelés:

  László S.
  László S.
  Vásárolt 27/03/24
  Leggi Tutto
  Egy igazán jó termék nagyszerű áron. Praktikus és kompakt, még nagy rönköket is vág. A lánc kenése jól működik, és könnyen szétszerelhető a könnyű tisztítás érdekében. Az akkumulátorok sokáig bírják, és egy feltöltés 20 percig tart. Meglepett ennek a kis láncfűrésznek az ereje. Egy hét használat után teljesen elégedett vagyok.
  Endre P.
  Endre P.
  Vásárolt 21/04/24
  Leggi Tutto
  Ennek a láncfűrésznek a teljesítménye összehasonlíthatatlan bármely más elektromos láncfűrésszel, amelyet kipróbáltam, és már négyet kipróbáltam. Nagyon precíz vágások még egy magamfajta nem profi számára is.
  József M.
  József M.
  Vásárolt 21/03/24
  Leggi Tutto
  Az akkumulátor hosszú ideig bírja, és ha az egyik lemerül, gyorsan feltöltődik, miközben a második akkumulátort használja. Vágtunk már kisebb ágakat és néhány 20 cm-nél nagyobb rönköt is, és a motor és a lánc nagyon jól reagált. A kertben használom a fák metszésére és a kertészkedés költségeinek elkerülésére, ami nagyon sikeres volt.
  Precedente
  Successivo

  AMÍG A KÉSZLET TART

  Az EcoPower™ már elérhető

  mindössze 29,999 ft-ért.

  helyett 60,999 ft.

  Utolsó 5 darab maradt

   Töltse ki a megrendelőlapot   Töltse ki az űrlapot kötelezettség nélkül, és egy operátor azonnal felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy megerősítse adatait és válaszoljon kérdéseire.

   A garancia 2 év. Őrizze meg a vásárlást igazoló bizonylatot, amelyet a csomaggal együtt küldünk Önnek, és tárolja olyan helyen, ahol nem sérülhet meg.

   Ez a termék csak online érhető el ezen az oldalon keresztül. Óvakodjon az esetleges csalásoktól ezen az oldalon kívül.

   A szállítás általában 1-2 munkanapot vesz igénybe.

   Természetesen. Annak érdekében, hogy nagyobb biztonságot nyújtsunk ügyfeleinknek, utánvétes fizetést kínálunk, amelyet közvetlenül a futárnak fizethet a csomag kézbesítésekor.

   Természetesen a csomagban talál egy lapot a segítségkéréshez és a visszatérítéshez szükséges összes utasítással és számmal.

   Contact

   Customer service available:

   9 a.m. to 8 p.m. Monday through Saturday

   +34 3451401222

   Information

   Genius Spa – Via Lavandaie del B. 193 

   25100 Brescia BS

   Vat 938655289

   Term &  Conditions
   Privacy Policy
   Cookies Policy

   Copyright © 2024 Gisam®

   This site is not a part of Facebook website or Facebook Inc. Additionally. This site is NOT endorsed by FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc.

   Articles, stories, and reviews recounted on this site represent “advertorials/advertorials” so what is reported is for informational purposes only to get a sense of the potential (which always remains conditional, however) of what is then illustrated on the following page (which can be reached by clicking on the links in the various articles) or in the iframe form (scripts embedded on our site and which allow you to place an order for a product or service directly on the site itself).