50 % DO PORABE ZALOG

EcoLight®

Zmogljive sončne ulične svetilke z močjo 350.000 lumnov osvetljujejo vrtove in dovozne poti brez stroškov 365 dni na leto, zahvaljujoč sončni energiji

Solarne ulične svetilke, opremljene z notranjo baterijo, ki se polni tudi v najtemnejših in najbolj oblačnih dneh, je mogoče namestiti v 10 minutah in ne potrebujejo električne energije; idealne so tudi za zimsko sezono, ko lahko osvetljujejo in odganjajo vsiljivce

Ponudba se izteče...

Danes je EcoLight® vaš

za samo 69 €

namesto 138 €

  Izpolnite obrazec za naročilo  Izpolnite neobvezni obrazec in operater vas bo takoj kontaktiral in potrdil vaše podatke ter odgovoril na vaša vprašanja.

  Osvetlite ulice in parkirišča, da se izognete manjšim nesrečam in poškodbam avtomobilov, domače vrtove, da se izognete vsiljivcem in vsiljivkam, stadione in vse dejavnosti na prostem z NULOVIMI STROŠKI, najbolje tam, kamor elektrika ne seže.

  Zaradi popolnega kompleta, ki ga dobavljamo, in priročnika z navodili, ki olajša namestitev, je namestitev enostavna. Tudi za manj izkušene bo namestitev trajala le nekaj minut.

  3 načini moči: nizka, srednja in zelo visoka. Preklapljanje iz enega načina v drugega poteka s priloženim daljinskim upravljalnikom ali z aktiviranjem senzorja gibanja med preklapljanjem, ki aktivira največjo moč od 30 % do 100 %.

  V primeru izpada električne energije boste na varnem! Zaradi zmogljive litij-ionske baterije boste 48 ur svetili s polno močjo (350 000 lumnov) tudi v oblačnem vremenu 2 dni.

   Ricarica massima in meno di 4/5 ore.

  Zakaj je ta sončna ulična svetilka tako posebna?

  Kako naročiti?

  V obrazec za naročilo vnesite svoje podatke.

  V eni uri vas bomo poklicali nazaj in potrdili vaše podatke.

  Prosimo, upoštevajte 24/48 ur za dostavo.

  Varno plačajte šele, ko ga prejmete.

  Ocena strank:

  Franc S.
  Franc S.
  Acquistato il 27/04/24
  Leggi Tutto
  Moram reči, da sem jih kupil pred nekaj meseci in sem z njimi zelo zadovoljen..... Odkar sem jih namestil, nisem imel nobenih težav, delujejo odlično, trajajo vso noč, če je čez dan sončno, sicer ugasnejo okoli 4. ure
  Marko S.
  Marko S.
  Acquistato il 21/03/24
  Leggi Tutto
  Vse v zvezi s temi uličnimi svetilkami me je zadovoljilo: stroški, tehnika namestitve, odpornost na vremenske vplive, snop svetlobe, ki ga oddajajo, enostavnost namestitve, priročnost uporabe daljinskega upravljalnika.... na kratko, priporočljivo za tiste, ki imajo velike prostore in jih želijo osvetliti brez uporabe električne energije v domu.
  Marija S.
  Marija S.
  Acquistato il 21/04/24
  Leggi Tutto
  To je lepa velika svetilka in daje lepo svetlobo, še nisem pravilno namestil, ampak samo začasno in ne morem reči o življenjski dobi baterije, vendar tudi če je zima, lahko vidim, da ostane vso noč, povečuje položaj svetlobe z zaznavanjem prisotnosti, sem zelo zadovoljen
  Precedente
  Successivo

  DOKLER ZALOGE TRAJAJO

  Danes je EcoLight® vaš

  za samo 69 €

  namesto 138 €
  Ponudba se izteče...

   Izpolnite obrazec za naročilo   Izpolnite neobvezni obrazec in operater vas bo takoj kontaktiral in potrdil vaše podatke ter odgovoril na vaša vprašanja.

   Če niste zadovoljni, nas lahko v 30 dneh kontaktirate in zahtevate vračilo celotne kupnine.

   Da, večina naših strank uporablja varen način plačila ob dostavi.

   Naročilo boste prejeli v 48 urah po potrditvi naročila.

   Da, poleg zakonsko predpisanih dveh let garancije dobite še dodatni dve leti.

   Da, izpolnite obrazec za naročilo in počakajte na klic enega od naših operaterjev, ki vas bo povprašal po informacijah in rešil morebitne težave.

   Contact

   Customer service available:

   9 a.m. to 8 p.m. Monday through Saturday

   +34 3451401222

   Information

   Genius Spa – Via Lavandaie del B. 193 

   25100 Brescia BS

   Va t938655289

   Term &  Conditions
   Privacy Policy
   Cookies Policy

   Copyright © 2024 Genius®

   This site is not a part of Facebook website or Facebook Inc. Additionally. This site is NOT endorsed by FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc.

   Articles, stories, and reviews recounted on this site represent “advertorials/advertorials” so what is reported is for informational purposes only to get a sense of the potential (which always remains conditional, however) of what is then illustrated on the following page (which can be reached by clicking on the links in the various articles) or in the iframe form (scripts embedded on our site and which allow you to place an order for a product or service directly on the site itself).