AKTIVIRAJTE POLETNO PROMOCIJO

ClimaPro®

PRENOSNA KLIMATSKA NAPRAVA 4 V 1: HLADI, ČISTI, RAZVLAŽUJE IN OGREVA V ENERGIJSKEM RAZREDU A+++, ZMANJŠUJE RAČUNE ZA ENERGIJO IN ZAGOTAVLJA IDEALNO TEMPERATURO V SAMO 10 MINUTAH, TUDI NA DALJAVO

Nastavite temperaturo od 16° do 38° in uživajte v klimatiziranem okolju do 117 MQ brez stroškov namestitve in vzdrževanja ter brez potrebe po zunanji enoti

Omejena ponudba, na voljo je le nekaj kosov

ClimaPro® je danes vaš

za samo 129 €

namesto 258 €

KDOR BO NAROČIL DANES, BO PREJEL 2 HEPA FILTRA IN HIGIENSKO PRŠILO

  Izpolnite obrazec za naročilo  Izpolnite obrazec in operater bo takoj stopil v stik z vami in potrdil vaše podatke ter odgovoril na vaša vprašanja

  Za vsa okolja

  Poleg običajnih funkcij hlajenja in ogrevanja ta prenosna klimatska naprava ponuja tudi način razvlaževanja in prezračevanja. Zaradi te vsestranskosti je odličen izdelek za klimatizacijo katerega koli prostora v domu, saj uporabnikom ponuja široko paleto možnosti udobja.

  3 metode upravljanja

  1) Nadzorna plošča z zaslonom LED
  2) Daljinski upravljalnik: daljinski upravljalnik omogoča spreminjanje nastavitev klimatske naprave od koder koli v prostoru.
  3) Aplikacija Smart Life: zaradi povezave Wi-Fi lahko uporabniki upravljajo klimatsko napravo prek brezplačne aplikacije Smart Life. Ta možnost omogoča inteligentno in prilagodljivo upravljanje enote, tudi ko niste fizično prisotni v prostoru.

  Nastavljivo prezračevanje

  Zasnovano za zagotavljanje stalnega in osvežujočega pretoka zraka, idealno za dneve, ko ni potrebno intenzivno hlajenje. Ta način omogoča uporabo enote kot običajnega ventilatorja. Funkcijo ventilatorja lahko uporabite tudi za enakomerno porazdelitev svežega zraka spomladi in jeseni ali za kroženje zraka v notranjosti za izboljšanje kakovosti zraka v prostoru.

  Programirljiv izjemno tihi nočni način

  Funkcija 24-urnega časovnika omogoča programiranje samodejnega vklopa ali izklopa naprave. Ta funkcija je še posebej uporabna za upravljanje toplotnega udobja brez izgube energije, saj omogoča hlajenje ali ogrevanje prostora le po potrebi.

  V čem je ClimaPro® tako poseben?

  Kako naročiti?

  V obrazec za naročilo vnesite svoje podatke.

  V eni uri vas bomo poklicali nazaj in potrdili vaše podatke.

  Prosimo, upoštevajte 24/48 ur za dostavo.

  Varno plačajte šele, ko ga prejmete.

  Ocena strank:

  Andrej S.
  Andrej S.
  Kupljeno 27/04/24
  Leggi Tutto
  Kupil sem revolucionarno prenosno klimatsko napravo za svojo pisarno in bil navdušen nad njo. Njena moč je neverjetna in zlahka vzdržuje prijetno klimo v prostoru, velikem približno 90 kvadratnih metrov. Zelo cenim tudi njeno energetsko učinkovitost, ki mi je pomagala zmanjšati račune za komunalne storitve. Priporočam ga vsem, ki iščejo prilagodljivo in zmogljivo možnost klimatizacije.
  Alojz B.
  Alojz B.
  Kupljeno 21/04/24
  Leggi Tutto
  Presenečena sem bila nad vsestranskostjo prenosne klimatske naprave 4 v 1. Živim v velikem stanovanju in ta naprava je kot nalašč za moje potrebe. Poleg hlajenja prostora poleti in ogrevanja pozimi je bila funkcija razvlaževanja rešilna v deževnem obdobju. Poleg tega je bilo njeno tiho delovanje ponoči pravi plus. Izjemen izdelek, ki ga toplo priporočam!
  Aleksandra D.
  Aleksandra D.
  Kupljeno 17/05/24
  Leggi Tutto
  Zelo sem zadovoljen s prenosno klimatsko napravo 4 v 1. Živim v stanovanju brez klimatske naprave in ta naprava mi je popolnoma spremenila udobje bivanja. Njen natančen nadzor temperature mi omogoča, da se poleti ohladim in pozimi ogrejem, njena prenosnost pa mi omogoča, da jo zlahka prenašam iz ene sobe v drugo. Prava naložba, ki jo priporočam vsem!
  Precedente
  Successivo

  AKTIVIRAJTE SVOJO POLETNO PROMOCIJO

  ClimaPro® je danes vaš

  za samo 129 €

  namesto 258 €
  Omejena ponudba, na voljo je le nekaj kosov

   Izpolnite obrazec za naročilo   Izpolnite obrazec in operater bo takoj stopil v stik z vami in potrdil vaše podatke ter odgovoril na vaša vprašanja

   Če niste zadovoljni, nas lahko v 30 dneh kontaktirate in zahtevate vračilo celotne kupnine.

   Da, večina naših strank uporablja varen način plačila ob dostavi.

   Naročilo boste prejeli v 48 urah po potrditvi naročila.

   Da, poleg zakonsko predpisanih dveh let garancije dobite še dodatni dve leti.

   Da, izpolnite obrazec za naročilo in počakajte na klic enega od naših operaterjev, ki vas bo povprašal po informacijah in rešil morebitne težave.

   Contact

   Customer service available:

   9 a.m. to 8 p.m. Monday through Saturday

   +34 3451401222

   Information

   Genius Spa – Via Lavandaie del B. 193 

   25100 Brescia BS

   Va t938655289

   Term &  Conditions
   Privacy Policy
   Cookies Policy

   Copyright © 2024 ClimaPro®

   This site is not a part of Facebook website or Facebook Inc. Additionally. This site is NOT endorsed by FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc.

   Articles, stories, and reviews recounted on this site represent “advertorials/advertorials” so what is reported is for informational purposes only to get a sense of the potential (which always remains conditional, however) of what is then illustrated on the following page (which can be reached by clicking on the links in the various articles) or in the iframe form (scripts embedded on our site and which allow you to place an order for a product or service directly on the site itself).