AKTIVÁLJA A NYÁRI PROMÓCIÓT

ClimaPro®

HORDOZHATÓ 4 AZ 1-BEN LÉGKONDICIONÁLÓ: HŰT, TISZTÍT, PÁRÁTLANÍT ÉS FŰT, A+++ ENERGIAMINŐSÍTÉS AZ ENERGIASZÁMLÁK MINIMALIZÁLÁSA ÉRDEKÉBEN, MINDÖSSZE 10 PERC ALATT ELÉRI AZ IDEÁLIS HŐMÉRSÉKLETET, AKÁR TÁVOLRÓL IS

Állítsa be a hőmérsékletet 16° és 38° között, és élvezze az akár 117 MQ légkondicionált teret, nulla telepítési és karbantartási költséget, és nincs szükség külső egységre

Korlátozott kínálat, kevés darab áll rendelkezésre

Ma a ClimaPro® az Öné

mindössze
35,199 ft-ért.

helyett 70,398 ft.

AZOK, AKIK MA RENDELNEK, A KÖVETKEZŐKET KAPJÁK 2 HEPA SZŰRŐT ÉS A HIGIÉNIKUS SPAY-T.

  Töltse ki az űrlapot és rendeljen

  ✔️ Fizetés kézbesítéskor.

  Töltse ki az űrlapot kötelezettség nélkül, és egy operátor azonnal felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy megerősítse adatait és válaszoljon kérdéseire

  Minden környezethez

  Ez a hordozható légkondicionáló a hagyományos hűtési és fűtési funkciók mellett párátlanítási és szellőztetési üzemmódot is kínál. Ez a sokoldalúság teszi teljes értékű termékké a ház bármely helyiségének légkondicionálásához, a felhasználók számára a kényelmi lehetőségek széles skáláját kínálva.

  3 irányítási módszer

  1) LED képernyős kezelőpanel
  2) Távvezérlés.
  3) “Smart Life” alkalmazás: A Wi-Fi kapcsolatnak köszönhetően a felhasználók az ingyenes “Smart Life” alkalmazáson keresztül vezérelhetik a légkondicionálót. Ez a lehetőség lehetővé teszi a felhasználók számára a készülék intelligens és rugalmas vezérlését, még akkor is, ha fizikailag nincsenek jelen a helyiségben.

  Állítható szellőzés

  Úgy tervezték, hogy állandó és frissítő légáramlást biztosítson, ideális olyan napokon, amikor nincs szükség intenzív hűtésre. Ez az üzemmód lehetővé teszi a készülék normál ventilátorként való használatát. A ventilátor funkció tavasszal és ősszel is használható a friss levegő egyenletes elosztására és a beltéri levegő keringtetésére, ezáltal javítva a beltéri levegő minőségét.

  Programozható szuper csendes éjszakai üzemmód

  A 24 órás időzítő funkció lehetővé teszi a készülék automatikus be- és kikapcsolásának programozását. Ez a funkció különösen hasznos a hőkomfort energiapazarlás nélküli szabályozásához, mivel csak akkor hűti vagy fűti a helyiséget, amikor arra szükség van.

  Miért olyan különleges a ClimaPro®?

  Hogyan kell rendelni?

  Töltse ki a megrendelőlapot az adataival.

  Egy órán belül visszahívjuk Önt, hogy megerősítsük az adatait.

  A csomag átvételére 24/48 óra áll rendelkezésére.

  Csak akkor fizessen biztonságosan, ha megkapja.

  Ügyfélértékelés:

  Gergő S.
  Gergő S.
  Vásárolt 27/05/24
  Leggi Tutto
  Megvettem a Revolutionary hordozható légkondicionálót az irodámba, és le voltam nyűgözve. Hihetetlen teljesítménye van, és gond nélkül képes fenntartani a kellemes klímát egy körülbelül 90 négyzetméteres helyiségben. Nagyon értékeltem az energiahatékonyságát is, ami segített csökkenteni a közüzemi számláimat. Ajánlom mindenkinek, aki rugalmas és nagy teljesítményű légkondicionálót keres.
  Bence B.
  Bence B.
  Vásárolt 21/04/24
  Leggi Tutto
  Meglepett a hordozható 4 az 1-ben légkondicionáló sokoldalúsága. Nagy lakásban élek, és ez a készülék tökéletesen megfelel az igényeimnek. Amellett, hogy nyáron hűti a szobát, télen pedig fűti, a párátlanító funkció életmentő volt az esős évszakban. Ezen kívül a csendes működés igazi plusz volt éjszaka. Kiemelkedő termék, amit bátran ajánlok!
  Katalin D.
  Katalin D.
  Vásárolt 17/05/24
  Leggi Tutto
  Rendkívül elégedett vagyok a hordozható 4 az 1-ben légkondicionálóval. Egy légkondicionáló nélküli lakásban élek, és ez a készülék teljesen megváltoztatta az életkomfortomat. A pontos hőmérséklet-szabályozás lehetővé teszi, hogy nyáron hűvösen, télen pedig melegen tartsam a lakást, a hordozhatósága pedig lehetővé teszi, hogy könnyedén áthelyezzem egyik helyiségből a másikba. Igazi befektetés, amit mindenkinek ajánlok!
  Precedente
  Successivo

  NYÁRI PROMÓCIÓ AKTIVÁLÁSA

  Ma a ClimaPro® az Öné

  mindössze
  35,199 ft-ért.

  helyett 70,398 ft.

   Töltse ki az űrlapot és rendeljen

   ✔️ Fizetés kézbesítéskor.

   Korlátozott kínálat, kevés darab áll rendelkezésre

   Töltse ki az űrlapot kötelezettség nélkül, és egy operátor azonnal felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy megerősítse adatait és válaszoljon kérdéseire

   A garancia 2 év. Őrizze meg a vásárlást igazoló bizonylatot, amelyet a csomaggal együtt küldünk Önnek, és tárolja olyan helyen, ahol nem sérülhet meg.

   Ez a termék csak online érhető el ezen az oldalon keresztül. Óvakodjon az esetleges csalásoktól ezen az oldalon kívül.

   A szállítás általában 1-2 munkanapot vesz igénybe.

   Természetesen. Annak érdekében, hogy nagyobb biztonságot nyújtsunk ügyfeleinknek, utánvétes fizetést kínálunk, amelyet közvetlenül a futárnak fizethet a csomag kézbesítésekor.

   Természetesen a csomagban talál egy lapot a segítségkéréshez és a visszatérítéshez szükséges összes utasítással és számmal.

   ClimaPro®

   Copyright © 2024 ClimaPro®

   Termini e Condizioni  |  Privacy Policy  |  Cookies Policy

   Via laguna 12, Venezia (VE) p.iva IT06151535501

   This site is not a part of Facebook website or Facebook Inc. Additionally. This site is NOT endorsed by FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc.

   Articoli, storie e recensioni raccontante in questo sito rappresentano delle ”advertorial/pubblicità” per cui quanto riportato serve a solo scopo informativo per far comprendere il potenziale (che rimane comunque sempre un condizionale) di quanto poi illustrato nella pagina seguente (a cui si arriva cliccando sui link presenti nei vari articoli) o nel form iframe (script incorporati sul nostro sito e che permettono di effettuare un ordine di un prodotto o servizio direttamente sul sito stesso).

   mail di contatto: [email protected]